Follow me on Facebook

8/27/2012

Joey & Tücsy kérdéseire a válaszaim :D



Kezdjük Joey kérdéseivel:


1. Mi a véleményed a melegekről?
Semmi bajom sincs velük, ők ezt az életstílust választották és ha ez nekik így jó akkor én miért ítélkezzek felettük? :) Mindenkinek szíve joga eldönteni, ,hogy mit szeret és mit nem :) csak ne keljen gay-porn-t néznem xD


2. Top5 pasi?
1. TOM KAULITZ :3 ♥
#1

2.BILL KAULITZ
#2

3.GERARD WAY
#3

4. BILLIE-JOE ARMSTRONG
#4

5. PETE WENTZ
#5

3. Miért és mikor sírtál utoljára?
Tegnap, mert egész délután ilyen videókat néztem :$ 


4. Sírtál már örömödben? Miért? 
 Biztos, de nem emlékszem rá :) valszeg túl rég volt és az indokot sem tudom már, hogy miért. Valahogy sosem ér akkora öröm, hogy sírjak is tőle.


5. Mit gondolsz a drogokról és azokról, akik használják őket? 
 Hát őőő...ez ilyen attól függ...pl a fű: azzal nagyon nincs bajom, de azért nem is díjazom annyira a használatát. A többit pedig egyenesen utálom. És azok az emberek akik használják őket azok szerintem nem normálisak. Jobb hobbit is találhatnának maguknak.
6. Ki az, akit akárhová követnél? 
 Ilyen ember nincs az életembe, de ha nagyon muszáj válaszolni erre a kérdésre akkor 4 személy jöhet szóba: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing & Gustav Schäfer. És ők nem csak azért mert, hogy sztárok és a kedvenceim, nem. Azért ők, mert ők segítettek átvészelni tini-korszakom legnehezebb éveit. Gondolom más is van így vele, nem csak én. Nekik tényleg rengeteg mindent köszönhetek.

7. Van valamilyen rossz szokásod? 
 A cigizésen és a túlzott lustaságon kívül? xD nem, nincs rossz szokásom xD

8. Mit gondolsz milyen, leszel 10 év múlva?
 Ha továbbra is így állok az élethez, mint most akkor csak vmi homeless lehet belőlem xD de abban bízok, hogy inkább egy sikeres és híres valaki lesz belőlem aki valami nagy dolgot vitt véghez :) de ez még a jövő zenéje ;)

9. Mi az, amit mindenképpen meg szeretnél tenni az életben? 
 Van egy pár dolog, de a legelső ami mérvadó a további lépésekhez az az, hogy mielőbb el akarom hagyni ezt az országot, mert itt semmilyen lehetőség nincs a normális életre.

10. Elégedett vagy az életeddel? 
 Nem! Egy batárnagy fos :/

11. Volt már, hogy valakit igazán megbántottál? (lelkileg) 
 Lehet, nem tudok róla.




És most Tücsy kérdései jönnek:

1. Ha egy napra bárki lehetnél, ki lennél?
Lehet röhögni fogsz, de így hirtelen Ria Sommerfeld bőrébe bújnék :$ Kiváncsi vagyok milyen (volt) Tom barátnőjének lenni. :) Aztán visszamásznék a saját bőrömbe, de a státuszt meghagynám magamnak :P

2. Ha egész életedben egy dolgot ehetnél mit választanál?
OOOO neee... léccciiiii legyen kettő *-* nem tudok a sültkrumpli és a Skittles között dönteni >.< :$

3. Tél vagy nyár? Miért?
Abszolúte nyár párti vagyok^^ A tél undi és hideg meg vizes és csúszós és hideg meg havas és latyakos meg trutyis és fúj xD szóval nyár :D az jó :) meleg meg minden :D

4 Gazdagság vagy boldogság?
Inkább gazdagság...boldog úgyse leszek sose...

5 Hiszel a sorsban? Miért igen, miért nem?
Nem, mert ha lenne akkor most olyan életem lenne amilyet mindig is akartam, nem pedig ez a sz*r :/

6. Választhatnál inkább víz alatt lélegezné vagy repülnél?
Ez fogós kérdés. A vizi dologgal csak az a baj, hogy korlátozott én meg nem szeressem ha korlátozva vagyok, de a vizet pedig imádom és úszni is imádok. A repülés viszont egyenlő a szabadsággal :) nem tudom eldönteni :)

7. Ha lehetőséged lenne visszamennél az időben változtatni valamin?
Simán visszamennék és nem követném el azt a sok ballépést az életemben, valamint már jó pár évvel korábban nekiállnék a kezdőlépéseimnek a céljaim megvalósítása érdekében és nem csak most kezdeném el őket.

8. Bevállalnál egy igazán extrém hajat egy hónapra?
Volt már egészen extrém hajam nem csak egy hónapig és most is egy, hát igazán extrém, de mégis, szal mostis olyasmire készülök, szóval igen, bevállalnám azt az egy hónapot :D csak rövid ne legyen a hajam mert akkor tuti sírva fakadok xD

9. Kipróbálnád az ejtőernyőzést?
Huh, hát lehet :D iszonyatnagy tériszonyom van szóval szerintem kétszer is meggondolnám, hogy meg merjem e csinálni, de szerintem egy rutinnal rendelkező szénalapú életformához csatolva bevállalnám.

10. Van olyan dolog ami még kiskorodból származik? (valamilyen játék vagy emléktárgy)
Sok van, de ami születésem óta megvan az egy piros Micimackós kispárna és férfiasan bevallom még mindig vele alszom^^ :$

11. Vannak olyan emberek akiket szívből utálsz?
Hohó, de van ám. Rohadt k*rvája :@

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése